26 Temmuz 2007 Perşembe

Traffic - The Low Spark Of High-Heeled Boys (1971)

Bu albüme 5 yıldız vermeyen Saku gibi olsun. E daha ne diyeyim ki? Oblomov da severdi bunu. Ben başta pek sevmemiştim ama o sıralarda fena halde Barclay James Harvest dinlemekteydim ve dünya yemyeşil bi vadinin orta yerine düşüldüğünde umursamazca sevilecek bi durumdaymış hissi uyandırıyordu bende.

Albümü ancak aylar sonra tekrar elime aldım ve pişmanlığın ne demek olduğunu ilk o zaman anladım. Tuf Tuf The Puff da severdi diye hatırlıyorum bu albümü. Hatta bendeki albümü ben ondan tırtıkladıydım. Umarım okumuyodur bu satırları. Gerçi okusa da anlamaz. Ha bu arada Tuf Tuf The Puff; en kısa zamanda Mister No'larımı, Tapınak Şövalyelerini ve diğer iki kitabı getir, adamın asabını bozma!

TRAFFIC

Steve Winwood / Vokal, Gitar, Piano, Org
Jim Capaldi / Vokal, Vurmalılar
Rick Grech / Violin, Bass Gitar
Chris Wood / Flüt, Saksofon
Jim Gordon / Davuk
Reebop Kwaku Baah / Vurmalılar

THE LOW SPARK OF HIGH-HEELED BOYS

01 - Hidden Treasure (4:16)
02 - The Low Spark Of High-Heeled Boys (12:10)
03 - Rock & Roll Stew (4:29)
04 - Many A Mile To Freedom (7:12)
05 - Light Up Or Leave Me Alone (4:53)
06 - Rainmaker (7:39)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Eee ben bu albüme beş yıldız veriyorum, kendim olmaktan kurtuluyor muyum bu durumda? Peki ben olmaktan çıkarsam. Diğer beş yıldız verenler ben verdikten önceye göre mi ben vermeden önceye göre mi değerlendirmeye tabi tutulacak. Bu durumda evrenin merkezi ben miyim, yoksa şekil noktalarının seçimlerine göre mi uzuyorum. İnsanın paradoksa sürüklemesene hayvan!

autobahn dedi ki...

Sen de bir sahip çıkamadın şu Mister No'larına.

Nereye tıklıyoduk bu arada yaf???

Adsız dedi ki...

http://yadi.sk/d/dAKEraXhBnBDQ