7 Nisan 2008 Pazartesi

Paul Kossoff - Back Street Crawler (1973)

Teheeeyyy! Sanırım daha önce de bi yazıya böyle başlamıştım. O zaman ne için kullandığımı hatırlamıyorum ama şimdi Free'den çıkma Kossoff'un Back Street Crawler'a dönüşmeden önce kaydettiği solo albümü methetmek manasında diyorum. Bu elemanlar kişisel tarihleri boyunca koloni halinde takıldıklarından bu albümde de Free'den filan ne arasan var. Hatta gelmiş geçmiş tüm Free elemanlarını burada görmek mümkün. Adamlar blues rock hastası olunca, tabi bi de Paul solo albüm yapıyo diye gaza gelince şaane bi albüm çıkmış ortaya. İlk parçada dünyadan kopmazsanız bi daha da kopmazsınız zaten. Albümü Stalingrad'a armağan ediyoruz.


- Paul Kossoff / Gitar
- Trevor Burton / Bass
- Alan White / Davul
- Rabbit / Klavye
- Alan Spencer / Bass
- Jean Rousel / Klavye
- Jes Roden / Vokal
- Tetsu Yamauchi / Bass
- Simon Kirke / Davul
- John Martyn / Gitar
- Paul Rodgers / Vokal
- Andy Fraser / Bass
- Conrad Isidore / Davul
- Clive Chaman / Bass

BACK STREET CRAWLER

1. Tuesday Morning (17:32)
2. I'm Ready (2:26)
3. Time Away (5:46)
4. Molten Gold (5:48)
5. Back Street Crawler (Don't Need You No More) (4:22)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

http://rapidshare.com/files/105524755/bscrwlr.rar

Adsız dedi ki...

Ezzo

stalingrad dedi ki...

armağan için çok teşekkür ederim..sanırım aramızda yakınlık oluşmaya başlayacak ve yollarımız kesişecek..güzel hayaller peşinde koşmanın gerekliliğini buradan anlamak mümkün..

Gentle Octopus dedi ki...

teşekküre gerek yoktu. paylaşıyoruz neticede. ünlü bi türk düşünürümüzün (ki kendisinden blog'da Oblomov olarak bahsederiz, yakında o da yazacak blogumuzda diye umuyoruz, bu arada alınma darılma olmasın, Oblomov'u öylece yatıp bişey yapmayan biri olarak değil hayata karşı kendi tavrını en acayip şekilde koyan olarak algılıyoruz) bize aktardığı bir laf şöyle der; Bok boku kenefte bulurmuş! :) Aramıza hoşgeldin.