16 Ocak 2008 Çarşamba

Chicken Translate with Egg Sauce (2008)

Söz verdik mi tutarız. Unuttuğumuzu sanmış olanlara cevabımızdır. Kimsenin sallamadığı bi blog da olsak (3-5 kişi dışında kimsenin yorum yazmadığı ortada) bi söz verdik mi geç de olsa yerine getirmek için çabalıyoruz. Uzun zaman önce dediydik; Gentleoctopus Records 3 toplama albümle geliyor, diye. Ahan da bu üçlemenin son ayağı. İnsanı insanlıktan çıkarıp Deli Cevat moduna sokan gruplardan parçaları bir araya getirdik: Hawkwind (ki çoğu kimse Motorhead'den Lemmy'nin ilk grubu olarak bilir), Kanada'nın medar-ı iftiharı Rush, eskiden kalma bi alışkanlık olarak Eloy, Oblomov'un bize en büyük iyiliklerinden biri Gong, kendi keşfimiz olan Triumvirat veeee kafayı yediğimiz anlarda mı dinlediğimiz yoksa dinlediğimiz için mi kafayı yediğimiz konusuna bi türlü açıklık getiremediğimiz King Crimson.

Gönül ister ki bu paylaşımlara bi ses gelsin. Biri de desin ki yaw birlikte bişeyler yapalım, hiç olmadı oturup muhabbet edelim, yeni yüzleri adres defterimize kaydedelim. Bu durumdan çok sıkıldık. Ha birileri ses vermiyo diye bırakıcak değiliz ama iki çift laf etsek fena da olmaz hani. Eskiden, insanları bir araya toplayabiliyorduk. İmece diye bi kafe vardı. Dinleti filan yapardık orda; hem şimdi blog'a eklediğimiz grupları tanıtır hem de (bi iki defa oldu abartmayayım) canlı performanslar olurdu. Hatta Levent diye bi kardeşimiz vardı.. şimdilerde (tabi ben en son dinlediğimde) funk ağırlıklı karmakarışık bi müzik yapıyodu barlarda, kendi grubuyla birlikte. Yanlış hatırlamıyosam ilk biz çıkarmıştık onu.

Teheeeyyy! Ahan da buraya yazıyorum (hakkaten yazıyorum ööle el hareketi filan yok) bi süre sonra Levent adında bi elemanın dünya müzik tarihinde gitarıyla Eric Clapton, Ritchie Blackmore, Jimmy Page gibi adamların yanında durduğunu görürseniz şaşırmayın. Demir Kelebek Gereksiz İşler Kulübü'nün lafıdır bu. Yahu konuyu dağıttıkça dağıtmışım. Neyse... sözün özü bi ses verin yaw artık!

Unutmadan... seçki Cyphre'a ait.

CHICKEN TRANSLATE WITH EGG SAUCE

1 - Magnu / Hawkwind
2 - Cygnus X-1 / Rush
3 - Castle in the Air / Eloy
4 - Cat in Clark's Shoes / Gong
5 - Panic on the 5th Avenue / Triumvirat
6 - 21st Schizoid Man / King Crimson

2 yorum:

Adsız dedi ki...

http://rapidshare.com/files/84217497/Chicken_Translate_with_Egg_Sauce.rar

Adsız dedi ki...

http://tinyurl.com/22vzjb